Jump to content

- - - - -

Admitere licenta 2012

Facultate

61 replies to this topic

#61 Nick John

Boboc

• Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocatieBucuresti
  • Facultatea:CSIE

Posted 09 May 2012 - 10:30 AM

View Postioana-bianca, on 02 March 2012 - 12:25 PM, said:

Nu sunt neaparat pe topic, dar as vrea sa stiu cum e la cibernetica si informatica economica. predarea se face doar in c++? eu fac pascal. vreau sa merg la o facultate buna si de viitor, care sa imi si placa.

Dupa parerea mea sa vii la CSIE e o alegere buna. Acum pana in anul 2,semestrul 2 cand iti alegi ramura pe care vrei sa o urmezi nu faci mare programare.In plus profesorii nu sunt absurzi .In principiu la programare lucrezi in c,dar dk u faci pascal nu e o problema asta. Pseudocodul e cam acelasi.Spui ca vrei sa mergi la o faculatate care sa fie de viitor si care sa iti placa? CSIE e una dintre cele mai bune facultati din ASE,cu oportunitati de angajare si singuri care ne fac concurenta sunt cei de la politehnica-automatica.

#62 rargos

Boboc

• Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Facultatea:Nu Sunt

Posted 18 May 2012 - 10:24 AM

Avand in vedere faptul ca admiterea se va face decat pe baza notei de la bac (si cred ca in majoritatea cazurilor este mai mica decat media din liceu) voi ce credeti, vor scadea mediile de admitere de anul acesta? Ma intereseaza CSIE si mai mult dpdv al obtinerii unui loc la camin. Stiu ca nu este asta aria unde ar trebui sa pun intrebarea ( poate trece totusi cu vederea moderatorul ;) ) la CSIE pentru anul I cate locuri de cazare au fost anul trecut si cam de la ce medie s-a primit camin ( inclusiv dupa redistribuiri ) ?

1 user(s) are reading this topic

membri:0, vizitatori: 1, anonimi: 0

HTLounge.net: Gadget, Software, Mobile, Tablet and Technology News

TopCancerNews.com: All About Cancer and Treatment for all Types of Cancer